Roze ouderen

In Campustalk was maandag te zien hoe zorginstellingen kunnen bewijzen dat ze homovriendelijk zijn. Om je geheugen even op te frissen: Dit kon via de website van Roze Zorg. Zorginstellingen kunnen via die website een tolerantiescan laten doen. Als ze die halen, krijgen ze het certificaat ‘De Roze Loper’, waarmee ze dus laten zien dat ze actief iets doen om homoseksualiteit meer aandacht te geven.

U zag ook dat er in Utrecht voorlopig één zorginstelling is die deze Roze Loper heeft ontvangen, namelijk AxionContinu voor de locatie Tolsteeg.

Om wat meer te weten te komen over ouderen, hun geaardheid en hoe daar mee omgegaan wordt, is er van 9 tot en met 13 oktober een belweek. Tijdens die belweek kunnen roze ouderen ook hun suggesties kwijt over hoe er in de zorg beter ingespeeld kan worden op homoseksualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.