Sporten in het Speciaal Onderwijs

Kinderen in het speciaal onderwijs ervaren vaak niet hoe lekker het is om te sporten en te bewegen. Daarom zorgt de organisatie Special Heroes ervoor dat lokale sportverenigingen lessen geven op scholen. Zo kijgen ook die kinderen de kans om trots te zijn op hun sportprestaties.

Special Heroes heeft een uitgebreid sportstimuleringsprogramma, dat in nauw overleg met de scholen wordt uitgevoerd. Leerlingen krijgen zo volop de kans uitgebreid kennis te maken met sport- en beweegactiviteiten. Al naar gelang de wensen van de school en de leerlingen kunnen deze variëren van voetbal tot hockey, van atletiek tot korfbal, maar ook boogschieten en dansen kunnen aan bod komen.

In dit filmpje kan je zien hoe de leerlingen van de Herderschnee School in Utrecht een speciale atletiekles krijgen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.