Als de dierenarts het even niet meer weet…

Penny toont vreemd gedrag. Het paard wil niet meer luisteren, loopt alleen maar te bokken en ook eten en drinken doet het paard niet meer. De dierenarts is er verscheidene keren bij geweest maar weet ook niet wat die met Penny aan moet. Misschien biedt dan het nieuwe Reconnective Healing voor dieren een oplossing. In de Campuscam van dit najaar is te zien hoe deze manier van genezen precies werkt.

Website reconnection.nl beschrijft Reconnective Healing alsvolgt:

Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Marjolein Kieken en Marjolein Luijendijk-Gombert zijn healingtherapeuten die deze vorm van healing ook bij dieren uitvoeren. “Maar deze vorm van healing is niet een alternatief voor de dierenarts,” zijn beide therapeuten met elkaar eens. Maar het kan volgens hen wel een toevoeging van de behandeling zijn.

In de Campuscam van 5 december 2011 is te zien hoe zij de alternatieve geneeswijze toepassen op Naughtyboy, een paard van Kim van der Ploeg in Hoevelaken. Tot die tijd is in het filmpje hier hieronder te zien wat hun mooiste ervaring is met het healen van dieren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.