Kunst van Cora

In CampusCam vertelt Cora over haar werk in Lunchcafé Zizo. Naast een lunchcafé is Zizo ook een kopieservice en cadeauwinkel, waar onder andere zelfgemaakte zeepjes & kunst verkrijgbaar is. Wanneer Cora niet aan het werk is, beschildert ze graag dienbladen.

Cora is groot fan (zo niet de grootste) van FC Utrecht en dit komt ook terug in haar beschilderde dienbladen. Zo heeft ze al dienbladen gemaakt voor voetballer Dries Mertens en voorzitter Jan Willem van Dop.

In onderstaand filmpje vertelt Cora hoe ze te werk gaat aan het dienblad voor Ricky van Wolfswinkel, oud-speler van FC Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.