Utrecht CS heeft nieuw informatiebord

Het is dan eindelijk toch zover. Ook Utrecht heeft afscheid moeten nemen van het oude informatiebord op het centraal station. Na Amsterdam CS en Den Haag CS was Utrecht het laatste station waar nog een ouderwets klapperbord hing. Het nieuwe bord is even groot als het oude bord, maar volledige digitaal.
Het oude bord is vrijdagavond gedemonteerd en naar het Spoorwegmuseum gebracht waar het een plaatsje krijgt tussen de monumentale treinen en attributen.

 Applicatie

Voor wie echt geen afscheid kan nemen van het oude bord heeft NS Reizigers een oplossing bedacht. Er is een Ipad applicatie ontwikkelt waarop het blauwe bord te zien met de vertrektijden. Als klap op de vuurpijl is er bij het verversen het oude ritselende geluid te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.