Wouter Beeftink meer dan alleen versterkerbouwer

De Utrechtse Wouter Beeftink bouwt mondharmonica- en gitaarversterkers, hij doet dit in zijn eigen atelier in Zuilen. Toch bouwt Wouter niet alleen maar versterkers, hij maakt ook muziek en hij knutselt aan andere spannende projecten.

 

 

 

 

Wouter speelt gitaar in de Utrechtse band The Wicked Werf Session. De band treedt op verschillende plaatsen op. Zo hebben ze met koningingendag op Ledig Erf gespeeld.

Toch maakt Wouter niet alleen muziek met zijn band. Hij speelt, schrijf en zingt ook graag alleen. Wouter schrijft en zingt dus ook liedjes. Je zou Wouter bijna kunnen vergelijken met een sing and songwriter. Dit is een Mp3tje van het liedje Money Shaker. Dit liedje heeft Wouter zelf geschreven, gezongen en gespeeld. De opname is gemaakt in zijn huiskamer.

[audio:http://www.campusblog.nl/wp-content/uploads/2011/09/audio.mp3]

Een muzikaal en technisch talent kun je Wouter wel noemen. Naast het maken van muziek en het  bouwen van mondharmonica- en gitaarversterkers is Wouter ook nog bezig met een nieuw technisch project. Hij is namelijk een algemene geluidsversterker aan het bouwen. Deze nieuwe versterker is zo speciaal omdat zijn zus hem heeft ontworpen. Wouter hoopt dan ook dat hij deze versterkers over een tijd echt kan verkopen. Hier zie je foto’s van de verschillende prototypes.

1  (Prototype een)

Stap 2 ( Prototype twee)

Stap 3 (Het gewenste eindresultaat)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.