Anabolen zijn slecht voor je libido

Anabolen maken impotent
Tijdens de periode dat je anabolen gebruikt bereikt je libido een hoogtepunt. Je injecteert een enorme hoeveelheid testosteron, en daardoor krijg je een enorme seksdrift.  Maar het kan terugkaatsen. Door de ingebrachte testosteron, maakt je lichaam zelf geen testosteron meer aan. Na de kuur kan het zijn dat je totaal geen seksdrift meer hebt en zelfs geen erectie meer kan krijgen.

Anabolen veroorzaken hartfalen
Het hart is ook gewoon een spier. En die spier krijgt tijdens een anabolenkuur een flinke dreun te verwerken. Die dreun kan uiteindelijk resulteren in hartkloppingen

Anabolen slopen je nieren
Door de anabolen ontwikkel je een soort littekenvorming op de nieren, waardoor ze veel minder goed gaan functioneren. In het ergste geval kunnen ze zelfs helemaal stoppen met werken. Met het injecteren van anabolen beslast je je nieren overigens niet tot nauwelijks. Vooral het slikken van anabole pillen slopen je nieren.

Anabolen een gevaar voor de kwetsbare groep
Vooral de gebruikende krachtsporters die al last hebben van hartklachten of vaatziektes zijn erg kwetsbaar. In de totale Nederlandse sport sterven 100 tot 200 mensen een plotse dood tijdens of vlak na het sporten. Het gaat dan vaak om oudere mannen die al last hebben van hartklachten.

Tot slot kan het gebruik van anabolen leiden tot verslaving, haaruitval, depressie en agressie. Gebruiker Peter (naam is gefingeerd) kent de gevolgen van een kuur als geen ander. Zoals bij het middel Winstroll.
Gevolgen van anabolen by nielstuijtel

Een gedachte over “Anabolen zijn slecht voor je libido

  • 3 februari, 2015 om 23:09
    Permalink

    1x anabolen gebruikt , dit uiteraard gedaan met een goeie nakuur. geen bijwerkingen etc gehad. als je het maar verstandig en goed gebruikt kan er niks gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.