Anouar Diba: van Utrecht naar Doha

Waar de temperatuur in Nederland langzaam richting het vriespunt gaat, blijft het in Qatar altijd warm. Samen met zijn gezin geniet de in Utrecht geboren voetballer Anouar Diba van de omgeving en het weer. Sinds deze zomer speelt hij voor Lekhwiya Sports Club, in Doha. Anouar Diba begon zijn prof-carriere in 2000 bij NAC Breda en vertrok in 2007 naar Al-Wakrah in Qatar. Hij keerde in 2010 tijdelijk terug in Nederland, bij FC Twente. Na een paar maanden vertrok hij weer richting Qatar; wegens een tekort aan speeltijd.

Anouar Diba over zijn carriere

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.