Doodgewoon: uitvaart in stijl van je favoriete voetbalclub

Doodgaan is voor de meeste mensen niet iets waar ze vaak aan denken. Bij een uitvaart kan uit heel veel verschillende dingen worden gekozen. Meestal draait het afscheid van het leven over de dingen die dierbaar zijn, zoals familie, vrienden, werk en hobby’s.

Een van die hobby’s kan het supporten van een voetbalclub zijn. In Nederland wonen miljoenen voetbalfans. De een net wat fanatieker dan de ander, maar allemaal met een warm hart voor de club. FC Twente en Roda JC hebben hun fans de mogelijkheid gegeven om een uitvaart in clubstijl te hebben. Van rouwkaarten tot kist en van bloemstukken tot spelersbus. Alles is mogelijk.

FC Utrecht is nog niet zo ver. Ze zijn wel bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden, omdat ze graag de service van een clubuitvaart willen verlenen. Tot nog toe is het alleen mogelijk om met de rouwwagen langs het stadion te rijden. Of daar binnenkort ook faciliteiten als een kist en kaarten bijkomen wordt nu besproken door de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.