Gijs Hendriks speelt voor CampusCam

Urechtse jazzlegende Gijs Hendriks heeft een glansrijke carriere als saxofonist achter de rug. Hij heeft de halve wereld gezien en gespeeld met grote namen als Art Taylor, Johnny Griffin en Nina Simone. Gijs Hendriks heeft  prijzen als de Wessel Ilcken prijs, De Cultuurprijs van de Stad Utrecht, De VARA Jazz Award en de Zilveren Stadspenning gewonnen. Hendriks’ 22e album ‘Genadeloos‘ is onlangs verschenen en speciaal voor CampusCam speelde hij, voor zijn huis, live een unieke saxofoonsolo vol jazz en soul.

[audio:http://www.campusblog.nl/wp-content/uploads/2011/10/audio-gijs-MP3-for-Audio-Podcasting.mp3|titles=audio gijs-MP3 for Audio Podcasting]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.