Tips voor internetdaten

CampuCam verzamelde  een paar  gouden internetdate-tips

Volgens datingcoach Irma Ellens-Maat is het van groot belang om een zo recent mogelijke profielfoto te kiezen. Eigenlijk mag deze foto niet ouder zijn dan een half jaar, vindt de coach. ‘Ook al denk je misschien dat je de laatste jaren geen spat bent veranderd,  dit kan toch een verkeerd beeld  geven.’

Ook raadt de datingcoach aan om je goed te verdiepen in de datingsite die je gebruikt. ‘Er zijn tegenwoordig allerlei verschillende datingsite ’s.  Je hebt er een speciaal voor lange mensen, hoger opgeleide of boeren. Door middel  van een gespecialiseerde site kom je waarschijnlijk sneller bij je juiste match uit.

Bij het opstellen van je profiel is het belangrijk om dit persoonlijk te houden, maar sla hier niet in door. Het is niet nodig om je hele verleden op te rakelen. Kies er voor om je dromen en ambities te beschrijven. Dit spreekt je poteniele date veel meer aan.

Als je eenmaal een ‘real life date’ hebt met je internetliefde is dit natuurlijk altijd spannend. Om de druk een beetje van de ketel af te halen is het verstandig om eerst te bellen met je date. Je kunt dan al een beetje wennen aan je partner voor je hem of haar in het echt ontmoet.

Spreek niet meteen met je internetdate af voor een uitgebreid diner. Hou het luchtig en ga eerst eens wat drinken of ergens lunchen. Je hebt dan genoeg tijd om elkaar te leren kennen en als je date toch niet zo leuk blijkt te zijn als je gehoopt had, dan ben je ook weer vrij snel van hem/haar af.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.