Andre Hazes: De Musical

Niet alleen Gerard Vriezen, de ‘Utrechtse André Hazes’, is nog dagelijks bezig met de Amsterdamse volksheld. Zo zijn Joop van den Ende en zijn team inmiddels druk in de weer met het produceren van de musical ‘Hij gelooft in mij.’  

De musical gaat over het leven van Hazes, en alle hoogte- en dieptepunten die zijn turbulente leven telde. De musical zal vanuit het oogpunt van Rachel Hazes worden verteld, en zij is dan ook nauw betrokken bij het productieproces. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Martijn Fischer en Chantal Janzen.

‘’Het wordt geen meezingmusical,’’ zegt Joop van den Ende op de site musicaljournaal.nl. ‘’Het wordt een serieus, dramatisch verhaal over zijn leven. Maar er zit ook veel humor in verwerkt. De ouders van Rachel zitten er in, mooi koppel. En Hazes has zelf natuurlijk ook ongelooflijk veel humor.’’

Wie in is voor een avond vol tranentrekkers en dijenkletsers, is dus aan het juiste adres. De premiere hoort in november 2012 plaats te vinden in het DeLaMar theater te Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.