Stiekem luisteren naar rock-‘n-roll

In de jaren zestig bloeide de indorockscene op in Nederland. Indische jongens luisterden stiekem naar rock-‘n-roll muziek op Radio Veronica en gaven daar hun eigen twist aan. Woody Brunings uit Sneek is één van hen. Al vijftig jaar treedt hij op als zanger en gitarist van The Crazy Rockers.

Bekende indorockbands speelden maar korte tijd in de originele samenstelling. Vaak verlieten zangers en gitaristen de band of gingen bij één van de andere indorockbands spelen. The Crazy Rockers bleven echter jarenlang bij elkaar. Woody Brunings legt in deze video uit waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.