Op stap met de Kwibus

Zo op z’n tijd houden we allemaal wel van een feestje. Biertje in de hand, muziek aan en lekker dansen. Voor wie denkt dat dit alleen maar in de kroeg of club kan, is nog nooit op stap geweest met de Kwibus. Eigenaar Michel Peer kwam vijftien jaar geleden op het idee van deze funbus. CampusTalk zette een aantal tips voor wieeen ritje met de Kwibus wilt maken op een rij. 

1. Zorg ervoor dat de groep waar je mee reist niet te klein is. We kennen allemaal het aloude gezegde ‘Hoe meer zielen. hoe meer vreugd’ en dit gaat ook op voor een ritje met de Kwibus. De Kwibus XL is de grootste funbus en biedt plaats aan 57 personen.

2. Je hoeft de Kwibus niet alleen in te huren als je naar een feestje gaat, maar de bus is ook erg leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een schoolreisje. Het reizen in de bus, waar vaak tegenop wordt gezien, wordt dan een stuk aangenamer. Met een lekker drankje aan de hand kun je bijvoorbeeld een spelletje spelen aan één van de tafeltjes in de bus.

3. Als je zeker weet dat het mooi gaat worden, heeft Kwibus ook een cabrioletuitvoering voor je klaar staan. Deze cabriobus is bijvoorbeeld erg geschikt als je naar een bruiloft gaat.

4.  Als je wagenziek bent of snel misselijk wordt tijdens het rijden, kun je beter niet al te veel biertjes drinken in de funbus. De bus rijdt nogal schokkerig en de kans dat je dan ziek wordt, is erg groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.