Even klagen over buslijn 8

Elke week weer mogen Utrechters in de rubriek ‘Klaagmuur’ klagen over iets dat hen is overkomen. Speciaal voor Campus Talk spraken we ditmaal met Anita die slecht ter been is. Zij vertelt ons over het verdwijnen van buslijn 8. Een halte waar zij meerdere malen per dag gebruik van maakt en waardoor deze dus onmisbaar is in haar dagelijkse leven.

De Utrechtse SP heeft online een petitie geplaatst waar mensen hun steun kunnen geven voor het behouden van buslijn 8 van Lunetten naar Overvecht. De campagne is dan ook bedoelt tegen de kaalslag op het Utrechts openbaar vervoer. Van de reacties die tot nu toe bekend zijn is het overgrote deel tegen het verdwijnen van buslijn 8. De lijn moet mede verdwijnen vanwege de smalle straten in de wijk Witte Vrouwen, hier rijdt de stadsbus nu nog doorheen. Mochten de plannen voor het schrappen van de route doorgaan, dan stop lijn 8 vanaf december niet meer bij de Jan van Galenstraat.

Heb jij ook iets om over te klagen? Laat het ons weten via ons mailadres of de Campus Talk Klaaglijn. Hieronder is de eerste ‘Klaagmuur’ te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.