Sleutelen bij de Auto Hobby Club

De Auto Hobby Club bestaat al sinds 1978 voor werknemers die bij Post NL of KPN gewerkt hebben. In een garage in Nieuwegein kunnen de leden aan hun auto werken en voor een klein prijsje onderdelen kopen. Er is koffie, de radio staat aan en er is gereedschap. Alles om een dagje lekker te sleutelen aan je auto.

Het valt op dat de meeste leden het liefst aan hun eigen auto werken, en niet naar een droomauto verlangen. Meneer Van Bart sleutelt wel graag aan zijn Toyota Land Cruiser, maar rijdt er niet mee off road. Meneer Den Hartog houdt van grote wagens met veel volume.  Hij werkt aan zijn Volkswagenbusje waar hij in de zomer met zijn vrouw mee naar Frankrijk gaat.

Meneer Vermeend neemt naast het penningmeesterschap ook op woensdag en vrijdag het magazijnwerk op zich. Leden kunnen elke werkdag van 10.00 tot 22.00 uur aan hun auto werken. Naast sleutelen aan de auto is er ook een kennissenkring ontstaan, zo zijn er ook kaartavonden en computeravonden. Omdat alle leden vroeger bij Post NL of KPN gewerkt hebben zitten er veel oud-collega’s bij de Hobby Club. “Vrienden, oud-collega’s, dat maakt het hier erg gezellig,” zegt meneer Vermeend.

Voor onze serie ‘De Vereniging’ brachten we een bezoekje aan de Auto Hobby Club, zie hier het filmpje.

[jwplayer mediaid=”24923″]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.