Vliegen boven het Utrechtse landschap

Trike-vliegen ziet er misschien gevaarlijk uit, maar met een opleiding en een goede voorbereiding kan er weinig mis gaan. Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo moet het weer goed zijn. Vooral de wind is belangrijk, die kan erg snel omslaan, dus vertrek niet voordat je zeker weet dat er ook veilig geland kan worden. Ook is vliegen boven water niet aan te raden, omdat een noodlanding dan niet mogelijk is. Voor meer veiligheidstips, kijk hier. Op deze website staat ook meer informatie over de opleiding en over de wetgeving.

Wil je meer video’s zien van trikes en paramotors? Han de Waard heeft meer video’s hier. Paramoteur Frank Moorman heeft veel video’s hier, ook de complete video van Tony Schmitz’ vlucht langs de spoorlijn is hier te zien.

Het filmpje van de uitzending is hieronder terug te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.