Broedplaats van creativiteit in Zuilen

Misschien kent u het wel van het grote spanddoek. Bij station Zuilen is NUtrecht in volle bouw. Een loods waar creatieve bedrijven zich moeten vestigen. Er zijn grote plannen met het leegstaande gebouw, zo komt er bijvoorbeeld een indoorcaravanpark en ‘urban farming‘ (stadslandbouw).

Landbouw in Zuilen is het laatste dat je zou verwachten, net zoals een campingplaats. In samenwerking met de Bindfabriek van Felipe van Laar en Pascal Green (zou dat zijn echte naam zijn?) wordt deze giga creatieve loods waarheid. Ze noemen het zelf een broedplaats van ideeën. Hier kun je een kijkje achter de schermen nemen.

Heb jij een creatief bedrijfje? Dan kan je heel goedkoop een caravan huren om je atelier in op te zetten. Voor de rest zijn er plannen voor evenementen, zoals bijvoorbeeld concerten. Ruimte is er genoeg. Nu moet er alleen nog een hoop gebeuren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.