De Utrechtse rapscene

Er is redelijk veel hiphop te vinden in Utrecht, maar niet vergelijkbaar met ‘hiphopsteden’ als Rotterdam, Amsterdam of Zwolle. Verschil is ook dat de meeste Utrechtse acts underground zijn. Dat maakt ze echter niet slecht. Een overzichtje van het beste van de Utrechtse rapscene.

En ten slotte de nieuwe track van de Nijmeegs-Wagenings-Utrechtse groep Rijmstijlers: Modeshow. Klik en luister.

Eén gedachte over “De Utrechtse rapscene

  • 15 juni, 2012 om 15:34
    Permalink

    Aandacht voor hiphop is altijd leuk, maar dit overzicht is niet heel actueel. De clip van de Stropstrikkers is 5 jaar oud en de groep is al jaren uit elkaar. De clip van Steen is nog ouder (2005!) en volgens mij zijn debuut terwijl we inmiddels 2 albums verder zijn. Waar zijn de Kytopians? Succes en groet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.