Fietspad Smakkelaarsveld straks wel veilig

Het is nu nog vaak erg onveilig als fietser of voetganger bij het Smakkelaarsveld. Zeker in de spits zijn er enorm veel mensen die er fietsen. Botsingen en ongelukken gebeuren er dan ook vaak. Gelukkig is de gemeente wel bezig met het fietspad.

Dat het niet altijd even veilig fietsen en lopen is bij het Smakkelaarsveld mag voor iedereen duidelijk zijn. Dat blijkt ook nog eens uit grote aantal ongelukken dat er plaatsvindt.

In het filmpje hieronder is alvast een glimp te zien van het toekomstige straat. De gratis fietsenstalling zal verdwijnen, maar er komt wel meer ruimte voor het fietsende verkeer. Wilt u dat er al eerder iets aan het knooppunt wordt gedaan? U kunt altijd hier contact opnemen met Veilig Verkeer Nederland om ook uw bezorgdheid te uiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.