Illegaal in Nederland

Reza is van origine kunstenaar. In Iran is zijn kunst verboden, daarom moest hij vluchten naar Nederland. Bekijk hier zijn verhaal:

 

 

Mensen als Shaheen en Reza, die illegaal leven in Nederland zijn vaak afhankelijk van hulporganisaties en liefdadigheidsinstellingen. Voel jij je geroepen om mensen te helpen en een steentje bij te dragen? Deze organisaties draaien op vrijwilligers en kunnen altijd wat extra handen gebruiken: 

 

STIL Utrecht

STIL is een organisatie die uitgeprocedeerde asielzoekers steunt. Vluchtelingen kunnen hier terecht met medische problemen en juridische vragen. De instelling organiseert met regelmaat activiteiten en regelt dag-en nachtopvang.

http://www.stil-utrecht.nl

Het Catharijnehuis

Het Catharijnehuis is een dagopvang in Utrecht waar dak-en thuislozen 7 dagen per week van 10 tot 18 terecht kunnen. In huiskamersetting kunnen ze hier terecht voor de basisbehoeften als eten, drinken en een luisterend oor. Het Catharijnehuis houdt ook spreekuren op het gebied van medische en psychiatrische zorg.

http://www.catharijnehuis.nl

Sleep Inn

De Sleep Inn is een nachtopvang voor dak-en thuislozen. Tegen een lage prijs kunnen daklozen hier de nacht doorbrengen. Daarnaast biedt de Sleep Inn ook een douche, ontbijt en kleding.

http://www.tussenvoorziening.nl/MS/7_Sleep-Inn/70_Nachtopvang-voor-daken-thuislozen

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.