Je fiets stallen: de alternatieven

Je fiets stallen op Utrecht Centraal? Dat kan moeilijker zijn dan je denkt. Voor de mensen die vaak hun fiets kwijt moeten op het station is het een bekend probleem: alle rekken zijn vol, je fiets wordt geplet door die van anderen en als je even niet oplet is die weg. Gelukkig zijn er nog meer plekken in de buurt van het station waar je jouw stalen ros kan stallen.

Hieronder vind je een plattegrond van het stationsgebied. Als je vaker je fiets niet kwijt kan bij het station, bekijk dan even de alternatieven!


View fiets stallen in a larger map


Bij het Smakkelaarsveld (blauw op de plattegrond) Kan je beveiligd (en gratis!) je fiets stallen. Hoewel het er vaak druk is zijn er altijd delen binnen de fietsenstalling die ruimte hebben voor nog een fiets.

Fiets je vanaf west Utrecht richting het station? Probeer dan eens je fiets te parkeren bij de stalling aan de Jaarbeurs kant (rood op de plattegrond). Vaak is die stalling een stuk rustiger dan aan de oost kant!

Kom je echter vanaf de andere kant van de stad en wil je niet nog een stuk lopen naar het station? Fiets dan eens langs de NS en Prorail gebouw. Daar zijn een tijd geleden extra stallingen geplaatst. Hoewel het daar ook zeker niet rustig is weten veel mensen niet dat je daar ook gewoon je fiets kan neerzetten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.