Op weg naar de top

UBALL is een Utrechtse basketbal vereniging die talent spot en een opleiding geeft om naar de top de komen. In de uitzending van CampusTalk zag je al een impressie maar hier verschijnt over een week het volledige filmpje.

De spelers:

Kadeem

Hij speelde op zijn zeventiende een jaar bij UBALL, zijn eerste aanraking met basketbal. Nu, op zijn 21ste, speelt hij bij de Dusquenes in Amerika.

Derron

Op zijn twaalfde deed hij mee aan de selectie voor UBALL. Hoewel het talent zich nog moest ontwikkelen, werkte hij harder dan de meest. Nu is hij zestien en traint vijftien uur per week waarna hij thuis verder gaat.

Renee

Renee werd aangestoken met het basketbalvirus door haar broers, maar al snel was ze veel beter dan hen. Nu op haar 18de speelt ze al zes jaar bij UBALL en speelt ze sinds een jaar bij het Nederlandse jeugdteam.

Yoran

Ookal was hij met elf jaar nog een jaar te jong deed deze ambitieuze jongen toch mee aan de selectie. Met zijn talent is UBALL vergeten dat hij eigenlijk te jong is en traint hij volop mee met zijn oudere teamgenoten.

 

Nog even geduld voor het filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.