Tot jezelf komen met tai chi

Tai chi is een verdedigingskunst uit China, die vooral bedoeld is ter ontspanning van het lichaam. Veel deelnemers zijn dan ook aangesloten bij een tai chi-vereniging, omdat zij veel stress met zich meedragen. Tijdens een les tai chi leer je je eigen lichaam kennen. Belangrijk is om je eigen lichaam in balans te houden en deze ook te versterken.

Bij Tai Chi Centrum Oost zijn deelnemers te vinden in alle leeftijden: van 23 tot 82 jaar. Eigenaar en trainer van deze vereniging is Michiel van den Berg, die je ook in de uitzending van Campus Talk kon zien. ‘Ik ben in 1987 met Chi Kung en Tai Chi begonnen. Ik was verbaasd over de effecten die het had en werd een enthousiast beoefenaar. Later studeerde ik aan de Academie voor Chi-therapie en volgde daar de docentenopleiding. Sinds 1994 geef ik met veel enthousiasme les en neem ik mijn leerlingen mee op een innerlijke ontdekkingstocht’, aldus de trainer. Bezoek de site voor meer informatie.

bas pieper

Leuk joch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.