Utrechtse zangers in hart en nieren

Volkszangers zijn er in alle soorten en maten. Sommigen treden alleen op bij feesten en partijen, anderen staan regelmatig in een uitverkochte Heineken Music Hall. Ze zijn niet allemaal net zo groot als Frans Bauer of André Hazes, maar ook Utrecht heeft veel volkszangers.

Martin van Doorn
Grootste hit: Lege dagen, vele vragen
Twitter @martinvandoorn

Martin van Doorn is veruit de bekendste Utrechtse volkszanger. In 2005 stond hij in de finale van het programma ‘Een ster in 40 dagen’ van de TROS. Datzelfde jaar werd hij uitgeroepen tot Utrechtse zanger van het jaar.

 

Ronnie van Bemmel
Grootste hit: Jamie
Twitter @RonnievanBemmel

Ronnie van Bemmel is al sinds 1994 actief als Utrechtse volkszanger. In 2010 won hij met de talentenjacht van sterren.nl een platencontract. Sindsdien wordt hij steeds bekender door heel Nederland.

 

Michael Oomen
Grootste hit: Jij bent de liefste in mijn leven
Twitter @michaeloomen

In april 2001 had Michael zijn eerste optreden in cafe het koetsiertje in Biddinghuizen. Sindsdien heeft hij in het voorprogramma van René Froger gestaan en heeft hij samen met Marianne Weber en Wolter Kroes opgetreden.

 

Rik Hoogland
Grootste hit: Wij
Twitter @RikHoogland1

In hart en nieren een Utrechtse zanger. Bij het grote publiek is hij nog niet heel bekend, maar door zijn vakanties In Turkije en op de Antillen kunnen ze daar wel massaal meezingen met zijn bescheiden hits.

 

Hans Kaay
Grootste hit: D’r uit is d’r uit
Twitter @HansKaay

Hans Kaay begon als zanger in het café van zijn broer. Inmiddels heeft ook hij in het voorprogramma van René Froger gestaan. Zijn zangcarrière kwam in een stroomversnelling door een optreden in “De nacht van oranje” in Ahoy, dat werd uitgezonden bij de Tros.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.