Kerk 2.0

De pastoor leest zijn preek van een iPad terwijl de kerkgangers aantekeningen maken op hun smartphone. Zelfs de buitenlandse bezoekers kunnen alles volgen doordat alles live vertaald wordt via headsets. City Life Church Utrecht is vernieuwend, dynamisch en energiek. De dienst wordt omlijst door moderne muziek onder andere bekend van Hillsong, een Australische pinkstergemeente, en de Worship cd’s die zij uitbrengen.

De wijze woorden van de pastoor zijn na elke zondagdienst te downloaden via iTunes. Hierdoor kun je de preek op je iPod zetten en de boodschap toepassen in het dagelijks leven. Het motto van de moderne kerk is dan ook de boodschap die je zondag hoort, toepassen op maandag. De preken van afgelopen maanden zijn hier terug te luisteren.

 

 

3 gedachten over “Kerk 2.0

 • 2 november, 2012 om 13:59
  Permalink

  Dat promotiefilmpje ziet er gelikt uit! Alsof het de promo is voor een housefeest.
  Maar het lijkt me toch juist dat je naar een kerkdienst gaat om samen het geloof te belijden? Waarom zou je daar in je eentje via je i-podje naar willen luisteren? Ben benieuwd hoe populair die streams zijn.

 • 30 oktober, 2012 om 14:52
  Permalink

  Voor jongeren zal het zeker een goede manier zijn op hun geloof te beoefenen op een manier waar ze zelf ook achterstaan. Zo hoeven ze niet tussen de suffe saaie oude mensen te zitten.

 • 30 oktober, 2012 om 13:16
  Permalink

  Ik ben zelf geen kerkganger maar toch leuk zo’n hippe kerk. Ook erg handig dat je de woorden van de pastoor gewoon kan downloaden na de dienst. Social media voor de kerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.