Niet alledaagse studentenbaantjes

Kistendrager klinkt als een baan waar weinig mensen warm van zouden worden. Toch is dit aparte bijbaantje sterk aan populariteit aan het winnen.
Naast Bas zijn er honderden andere studenten die dit baantje gebruiken om wat extra centen te verdienen. Het grootste voordeel is natuurlijk de flexibiliteit. Werknemers kunnen dagen inroosteren en horen de middag van tevoren hoe laat ze moeten werken. Aangezien de meeste uitvaarten maar een paar uurtjes duren, werk je bijna nooit meer dan een halve dag.
Hier staat natuurlijk wel tegenover dat je sterk in je schoenen moet staan. Het zal regelmatig gebeuren dat je met een brok in je keel staat bij een begrafenis, het is dan natuurlijk niet de bedoeling dat je in tranen uitbarst. Verder moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat je er verzorgd en enigszins representatief uitziet.

EƃĀ©n van de bedrijven die uitvaartmedewerkers levert is Ferentes. De uitvaartmedewerkers die zij leveren zijn allen goed getraind en hanteren strenge regels en richtlijnen. Hieronder is een mooi filmpje te zien waar de kistendragers aan het werk te zien zijn.

2 gedachten over “Niet alledaagse studentenbaantjes

  • 6 november, 2012 om 11:18
    Permalink

    Dit was inderdaad wel een ideale gelegenheid geweest voor het verhaal die callgirl-student!

  • 6 november, 2012 om 11:14
    Permalink

    Ik had eigenlijk nog wel een ander voorbeeld van een ongewoon studentenbaantje willen zien op de blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.