Apps die je gewoon moet hebben!

Door de bomen het bos niet meer zien. Dat gebeurt tegenwoordig vaak als het gaat om applicaties op mobiele apparaten. Er zijn duizende zogenaamde ‘apps’ verkrijgbaar en elke dag komen er daar weer bij.  Door deze hoeveelheid zien mensen vaak leuke en handige applicaties over het hoofd. De onderstaande lijst geeft informatie over vijf apps die het proberen sowieso waard zijn.

1. Water your plants (iOs) / Remember To Water (Android)

We kennen het allemaal, dan hebben we eindelijk een mooie plant in onze kamer… vergeten we hem water te geven en gaat hij dood. Dit hoeft niet langer te gebeuren, er is namelijk een app die je verteld welke plant je wanneer water moet geven. Voor elke plant in je huis kun je afzonderlijk instellen wanneer deze water moet krijgen. Zeer handig wanneer je buren op vakantie zijn en jij hebt beloofd hun plantjes water te geven! Op de iPhones en iPads kost de app ‘Water Your Plants’ 89 cent, voor Android gebruikers is deze gratis.

Koop de app voor iOs hier en download hem hier gratis voor Android.

2. Mailwriter (iOs)

Stel, je bent op vakantie en wilt een kaart versturen naar vrienden en familie thuis. Dan is het soms lastig om een leuke kaart te vinden. Vaak zijn kaarten in souvenirwinkels afgezaagd en erg duur. Deze applicatie geeft jou de mogelijkheid om voortaan leuke kaarten te sturen. Je maakt een foto met je iPhone, en vervolgens kan je voor een klein bedrag deze als kaart laten versturen naar je familie in Nederland. Het mooiste is misschien nog wel dat deze app helemaal gratis is. Nu alleen nog op de iPhone maar binnenkort ook op Android verkrijgbaar.

De app is hier gratis te downloaden.

3. Kik messenger (iOs/Android)
Berichtjes naar elkaar sturen met de smartphone, dat doen de  meeste mensen via Whatsapp. Maar dan moet je wel altijd elkaars nummer hebben. Wil je berichtjes naar elkaar sturen zonder je nummer bekend te maken? Dan biedt Kik Messenger de uitkomst. Deze berichten service werkt via gebruikersnamen. Dit betekent dat je voortaan je nummer geheim kunt houden, maar wel met elkaar kan chatten! Daarnaast is Kik Messenger ook nog een stukje sneller dan Whatsapp. Gratis verkrijgbaar in de App Store en  Google Play Store.

Download de app hier gratis voor iOs en voor Android hier.

4. Star Walk (iOs) / Sky Map (Android)

In Nederland gaan de sterren vaak verscholen achter een dikke laag wolken. Ook zorgt lichtvervuiling voor slecht zicht op het heelal. Maar als er dan een keer een heldere avond is kan je met behulp van deze apps veel leren over ons heelal. Je richt de camera van je telefoon op de sterrenhemel en je ziet op je scherm allerlei informatie verschijnen. De applicatie  Star Walk kost €2,69 in de App Store en Sky Map kan gratis gedownload worden in de Google Play Store.

Koop de app voor iOs hier en download hem hier gratis voor Android.

5. Flipboard (iOs /Android)

Tegenwoordig is er een grote stroom aan nieuws via allerlei verschillende social media en websites. Al snel raak je het overzicht kwijt en weet je niet meer wat je wel en niet gelezen hebt. Om orde in deze chaos te scheppen is er nu de app ‘Flipboard’. Je kan de app koppelen aan je Facebook en Twitter, ook kan je via deze app websites volgen. De applicatie ordent deze dan automatisch voor jou en je kan er zo doorheen bladeren. Alles op één plek, handig toch? Gratis te vinden in de App Store en de Google Play Store.

Download de app hier gratis voor iOs en voor Android hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.