Kledingtips om goedkoop de crisis door te komen

In deze financieel zware tijden is het niet altijd makkelijk om aan leuke, betaalbare kleding te komen. Als je handig bent met naald en draad kun je, net als de ontwerpers van Designer Cafe modehuis in Utrecht, je eigen kleding ontwerpen. Maar ook als je niet zo creatief bent zijn er genoeg manieren om goedkoop én hip de crisis door te komen.

1. Houd de uitverkoop in de gaten

Aan het einde van het seizoen ruimen alle winkels de oude collecties op en dat merk je aan je portemonnee! Een makkelijke manier om geld te besparen is door goed op te letten wanneer ze met de opruiming beginnen. Tijdens de sale kost dat leuke jasje ineens maar de helft van het geld en die mooie schoenen zijn nog leuker nu ze zo enorm zijn afgeprijsd.

2. Organiseer een kledingruil

Trommel al je vriendinnen op, sla een flinke voorraad wijn in en, last but not least, laat iedereen haar oude kleding meenemen. Iedereen heeft nog wel wat in de kast hangen wat niet meer past of waar hij of zij op uitgekeken is. Door een kledingruil te organiseren heb je een leuke avond  en als het een beetje meezit een nieuwe garderobe!

3. Spit je kledingkast door

Het lijkt zo makkelijk, en dat is het eigenlijk ook, maar het kan je een hoop opleveren. Ga er even goed voor zitten en neem je kledingkast eens goed onderhanden. Grote kans dat je ergens achterin nog een leuk truitje vindt dat je al eigenlijk al weer was vergeten, of dat dat ene schattige jurkje weer tevoorschijn komt.

Wil je meer tips om goedkoop aan kleding te komen? Klik dan hier.

Heb je zelf nog goede en leuke tips om te besparen op kleding? Reageer dan hieronder!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.