Bunnikers kiezen waar EU-subsidie heen gaat

Schermafbeelding 2012-12-21 om 10.55.20 PM

Naast Fort Vechten staat een nagebouwde Romeinse wachttoren. Op het eerste gezicht niet heel bijzonder, maar de toren is gebouwd met Europese Subsidie. Inwoners van Bunnik mochten zelf projecten aandragen waar het geld voor gebruikt moest worden.

Peter Ros is manager Europese Subsidies van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In onderstaande video legt hij uit hoe de wachttoren tot stand is gekomen met EU-subsidie en wat voor activiteiten er rondom de wachttoren zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.