Studenten SvJ doen verslag vanaf de Weissensee

opkomstzonAchter de bergen bij het Oostenrijkse Weissensee begint langzaam de zon op te komen. Het is 7:05 uur en de eerste schaatsers zijn vertrokken. Vandaag is de Alternatieve Elfstedentocht en meer dan duizend schaatsers zijn er als een speer vandoor gegaan. Een aantal studenten van de School voor Journalistiek in Utrecht wrijven nog wat slaap uit de ogen terwijl de camera’s aan worden gezet. 

BAM! Het startschot heeft geklonken. Voor de studenten heeft dat startschot al meer dan een week geleden geklonken. De heren en dames zijn er nu iets meer dan een week als het officiële mediateam van de organisatie. Er moet hard gewerkt worden dus, maar natuurlijk is er ook tijd voor een feestje. Een uitvoering van Ademnood tijdens Weissensee’s Supertalent wordt vol enthousiasme bekeken, maar De Zingende Schaatser wint uiteindelijk de titel. Naast video’s wordt er ook aandacht besteed aan social media en de officiële app van de Weissensee wordt bijgehouden. Wil je op de hoogte blijven van alles wat op de Weissensee gebeurt? Volg het allemaal via @WeissenseeNL of like de Facebookpagina.

Een paar filmpjes die de studenten gemaakt hebben:

Hallo Holland

 

Friese nostalgie op de Weissensee

 

Schaatsers trotseren kou tijdens toertocht

 

Sterkte toertochtverhalen op het Blarenbal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.