Utrechts nieuwste festivalparel

Er vinden tientallen festivals per jaar plaats in Utrecht. Twee daarvan, Festival aan de Werf en Springdance,  gaan vanaf dit jaar samen verder als één festival. Ben je benieuwd naar de naam van dit nieuwe festival? 

Onlangs kon u in onze uitzending zien hoe artistiek directeur van het nieuwe festival vertelde over één van de theaterprojecten in het nieuwe festival. Vandaag vertelt hij ons de naam van het nieuwe festival. Het festival vindt plaats van 16 tot en met 26 mei in de Utrechtse binnenstad.

 

Maar daar blijft het niet bij! Want heb je zin om komend voorjaar lekker veel festivals mee te pikken? Wij een lijstje opgesteld met leuke meerdaagse fesitvals die wel een bezoekje waard zijn. Check het hieronder:

15 februari t/m 17 februari – Festival Mooie Woorden
1 maart t/m 3 maart – Cafe Theater Festival
20 maart t/m 24 maart- Holland Animation Festival
22 maart t/m 7 april – Tweetakt 

 

 

Festivallll

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.