Veel sporten goed voor de portemonnee

fitness
De laatste sneeuw is aan het smelten en het voorjaar klopt steeds harder op de deur. Tijd om weer wat beweging op te zoeken om allemaal weer goed in vorm op het strand te kunnen verschijnen in de zomer. Om daar zo min mogelijk geld aan kwijt te zijn kan je natuurlijk lekker gaan hardlopen of de fiets aan de schuur uit de schuur halen voor een mooie tocht. Veel mensen kiezen toch vaak voor een sportschool om de overtollige kilo’s kwijt te raken. En ook dit hoeft niet meer duur te zijn tegenwoordig. Want wie betaalt er nog 50 of 60 euro per maand om een maand te mogen fitnessen?

Voor iemand die veel persoonlijke begeleiding verlangt en ook niet vies is van een sauna of een stoombad op zijn tijd kan dit een goede optie zijn. Maar voor de mensen een kleine portemonnee zijn er genoeg andere mogelijkheden. Zo kun je net als Tatjana Simic voor 16 euro per maand al onbeperkt sporten bij Basicfit of bij de concurrent Fit for Free. In bijna elke plaats in Nederland stampen deze fitnessbedrijven wel een nieuwe sportschool uit de grond.

Voor wie in Utrecht echt voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten is er nog een andere formule. Sterker nog, dat dubbeltje kan ook in de portemonnee blijven, want het is zelfs mogelijk om gratis te sporten. Fitnessketen ‘Betaalbaar Sporten’ biedt je de mogelijkheid om gratis te fitnessen als je minimaal drie per week komt. Als je maar één keer komt sporten in een week dan betaal je wel gelijk 10 euro per week. Ga je niet voor je plezier fitnessen en heb je er weinig geld voor over, dan is dit misschien wel de beste motivatie.

Locaties voor betaalbaar sporten.

Fitnesscentra die een keurmerk hebben voor verantwoord sporten van de brancheorganisatie Fit!vak.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.