Doof en werkloos; werkgever en surdofobie? TIPS!

Schermafbeelding 2013-02-26 om 14.03.32Stel: je bent werkgever en je krijgt een sollicitatiebrief van een dove werknemer-to-be. Je schrikt en krijgt surdofobische neigingen. Je wilt de persoon in kwestie best een kans geven, alleen je voorziet grote problemen in de communicatie.

En stel: je bent je gehoor kwijt maar je bent nog wel op een leeftijd dat de kost moet worden verdiend. Je solliciteert je rot maar zodra werkgevers constateren dat je doof bent wijzen ze je af. Dat is natuurlijk erg frustrerend en dat kost je je doorzettingsvermogen. CampusTalk voert in de eerste uitzending een gesprek over dit probleem met Grow2Work. Maar mocht je binnen één van bovenstaande beschrijvingen passen en wil je alvast wat goede raad willen hebben? Of ben je gewoon erg nieuwsgierig? Check dan de tips hieronder!

Tips voor werkgevers van Agnes Zonnenberg, werkgever bij Tolknet:

 

Tips voor dove sollicitanten van Eva Westerhoff, dove werknemer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.