Gifslang in de studio!

Gifslang in de studioHoog bezoek vandaag in de studio van CampusTalk: slangendeskundige Walter Getreuer showt de zeer giftige Afrikaanse bosadder. Spanning aan tafel, want een beet door deze slang is vrijwel altijd fataal.

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=28NgzddWu-I

Stelling
Of ze nu giftig zijn of niet: slangen mag je gewoon thuis houden. Het kan dus zomaar zijn dat uw buren een Afrikaanse bosadder, een python of een cobra in hun woonkamer hebben. Wat vindt u daarvan?

 

Een gifslang thuis houden moet kunnen

View Results

Laden ... Laden ...

 

CampusTalk
In de uitzending van CampusTalk: slangen in huis, is dat wel verantwoord? Je ziet David, een nuchtere jongen die in de zomer met zijn slang in de Maarsseveenseplassen zwemt, en een gesprek Walter Getreuer, die vindt dat mensen een cursus moeten volgen voordat ze met slangen in huis mogen beginnen.

6 gedachten over “Gifslang in de studio!

 • 4 april, 2013 om 10:56
  Permalink

  Het zijn geen honden, maar dat is een beetje appels met peren vergelijken hea?

 • 4 april, 2013 om 10:52
  Permalink

  Dat vindt zo’n slang toch niet leuk joh. Die beesten snappen er niks van. Zijn geen honden! Bij honden is overgewicht wel een probleem hoe het bij slangen zit dat weet ik niet

 • 4 april, 2013 om 10:47
  Permalink

  Ik zag in de aflevering van CampusTalk dat het zelfs mogelijk is om met je slang te gaan zwemmen! :O Dus volgens mij kun je de slang gewoon trainen. Zou overgewicht ook bij slangen voorkomen eigenlijk??

 • 4 april, 2013 om 10:44
  Permalink

  Dat is toch doodsaai voor zo’n beest? Jagen, eten zoeken, daar worden die wilde beesten toch gelukkig van? Tenminste, met een slang kan je niet bepaald spelen, apporteren of gaan wandelen of dikke vriendjes mee worden 😛

 • 4 april, 2013 om 10:43
  Permalink

  Ik weet niet of dat zo zielig is. Volgens mij vind zo’n beest dat wel prima, hij hoeft niet eens op jacht voor zijn eten! Het slangetje krijgt het zo naar zich toe geworpen.

 • 2 april, 2013 om 10:35
  Permalink

  Het lijkt mij stiekem best wel tof om een slang als huisdier te hebben! Toch zou ik het niet doen want ik vind het best zielig als zo’n beest de hele dan in een terrarium zit te niksen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.