Het vrouwencondoom: Elizabeth gebruikt ‘m

woman_FC‘Het vrouwencondoom, dat is toch dat boterhamzakje dat zo kraakt?’ Het is vaak de eerste reactie als het vrouwencondoom ter sprake komt. Maar sinds de introductie ervan in 1993 is er veel verbeterd. Hij kraakt een stuk minder, is gevuld met voldoende glijmiddel en zelfs voor de man wordt extra plezier beloofd. Volgens Margot Mulder van de Female Health Company is er sprake van een soort Buckler effect. Dat alcoholvrijbiermerk verdween in Nederland vanwege het negatieve imago. Een verdienste van Youp Van ’t Hek die het bier in zijn show belachelijk maakte.

 

Het condoom slaat over de grens een stuk beter aan. De grens tussen Europa en Afrika wel te verstaan. Er wordt veel tijd en geld geïnvesteerd in verspreiden van het vrouwencondoom in Afrika. het UAFC  heeft er zelfs een heel social media platform voor opgezet.

Een gebruiker van het Condoom is Elizabeth Njeru. Zij gebruikt het condoom al geruime tijd en legt uit wat haar ervaringen zijn.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.