Wat te doen in Murcia?

spain-murciaIn campustalk heeft u gezien dat er steeds meer Zuid Europeanen in Nederland komen wonen en werken. Sergio Parra San LLorente was in Campustalk te zien. Hij werkt en woont nu een maand in Utrecht en komt uit Murcia in het Zuidoosten van Spanje.

Murcia is een van de zeventien autonome regio’s van Spanje en is tegelijkertijd ook een provincie. De regio Murcia grenst aan Andalucia in het westen en aan de Comunidad Valencia in het Noorden.

Sergio

Sergio is 24 jaar en heeft biologie gestudeerd. Na zijn studie is hij op zoek gegaan naar een baan, maar in Spanje kan hij geen werk vinden. Daarom is hij naar Utrecht gekomen. Klik hier om het item terug te kijken.

Bijzondere plekjes in Murcia

Speciaal voor Campusblog laat Sergio jou zijn favoriete plekjes van Murcia zien!

klimaat Spanje

Klimaat

Murcia is een van de heetste en droogste regio’s van Europa. De zomers zijn heet en de winters mild. Het regent niet vaak, als het regent is dat in de lente en in de herfst.

 

Stranden

Murcia is niet heel bekend onder Nederlanders als vakantiebestemming, terwijl Alicante en Valencia, die vlakbij Murcia liggen, wel heel erg bekend zijn. Toch heeft Murcia verschillende stranden waar het prima vertoeven is. Klik hier om de beste stranden in Murcia te bekijken.

Nieuws uit Murcia

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Nederlandstalig nieuws uit Murcia? Ook in deze regio gebeurt altijd van alles! Klik hier voor het laatste nieuws uit Murcia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.