Werelds grootste platencollectie zoekt ook nieuwe eigenaar

Archive1

In onze uitzending zag u al de onduidelijkheid over de verhuizing van het Wereld  Omroep archief. Maar zij zijn niet de enige die een nieuwe locatie moeten zoeken voor hun archief. De Amerikaan Paul Mawhinney bezit de grootste muzikale privé collectie van dé wereld, die in onderstaand filmpje prachtig in beeld wordt gebracht. De geschatte waarde is zo’n 50 miljoen.

Maar Mawhinney is ziek en verkoopt weinig platen meer. Zijn geld is op, dus moet hij genoodzaakt zijn collectie/archief zien te verkopen. Ondanks dat hij maar een fractie van de waarde vraagt, krijgt hij het maar niet verkocht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.