Cocktails om op te vreten

Steampunk is meer dan een kledingstijl, het is een levensstijl. En bij goed leven, hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Rosanna Hoogendoorn van Rosies Art weet daar alles van.

‘Steamers zijn creatieve mensen, die overal iets moois van proberen te maken. Dat varieert van usb-sticks tot mooie kleding. Er bestaat ook zoiets als steampunk eten.’ En daar wouden we natuurlijk meer van weten. Rosanna, alias Rosa Bohaemia, verwees ons naar haar site waar een aantal steampunkrecepten op zijn te vinden. Door haar verleden als bartender (en groot cocktailliefhebber!) heeft ze een selectie gemaakt van een aantal ‘steampunk cocktails’. Alle cocktailrecepten zijn ook op Rosa’s site te vinden.  Hieronder heeft de redactie van CampusBlog een kleine selectie gemaakt van de lekkerste, steampunkverantwoorde cocktails.  

cocktails blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.