Erotische massages aan Amsterdamsestraatweg

Er komen steeds meer Chinese massagesalons in Utrecht. Maar zijn het wel Chinese massages die worden aageboden? Of gebeurt er meer dan dat?

Een halfjaar geleden bracht de Telegraaf het nieuws naar buiten dat er in minstens twee Chinese massagesalons aan de Amsterdamsestraatweg seks wordt aangeboden. Dit hebben zij anoniem en undercover onderzocht. De ChristenUnie stuurde toen al aan op meer controles.

Sinds die tijd zijn er alleen maar meer massagesalons bij gekomen. Tot op heden is van meer onderzoek geen sprake geweest, hoewel het aanbieden van seks in Chinese massagesalons valt onder illegale prostitutie.

Een boulevard waar op grote schaal seks wordt aangeboden onder een andere noemer, is volgens raadslid Mirjam Blikker niet gewenst, zo berichtte zij een halfjaar geleden op RTV Utrecht.

Wij hebben de proef op de som genomen en zijn undercover gegaan om uit te vinden of er in de massagesalons inderdaad meer wordt aangeboden dan een ontspannende Chinese massages. De resultaten bleken schokkend…

Het filmpje met de undercover-beelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.