Goedkope uitstapjes in Utrecht.

Park in Utrecht
Park in Utrecht

Je hebt geen of weinig geld, maar wil toch leuke activiteiten doen. Nu de zomer voor de deur staat, gaan veel mensen weer nadenken wat ze straks met hun vrije tijd gaan doen.

Een aantal gaat op vakantie, maar niet iedereen heeft daar geld voor of blijft liever in de regio van Utrecht. En dat laatste is helemaal geen slechte keuze. Er is genoeg te doen in Utrecht, zelfs voor mensen met weinig geld.

Je hoeft je geen moment te vervelen deze zomer, want de omgeving van Utrecht is bijzonder genoeg om elke dag iets nieuws te kunnen ontdekken. Heb jij bijvoorbeeld wel eens Utrecht vanaf het water bekeken? Je leert Utrecht op een hele andere manier kennen tijdens een kanotocht. En tegelijkertijd werk je aan je conditie en geniet je van de buitenlucht. Met een beetje geluk zelfs met het zonnetje op je hoofd.

2013 is een bijzonder jaar voor Utrecht en daarom zijn er deze zomer alle feesten en festivals in de stad. 300 jaar geleden werd de Vrede van Utrecht getekend.

Een leuke gezinsactiviteit is fietsen richting Lage Vuursche en dan een pannenkoekje eten bij het nabij gelegen restaurant. Verschillende fietsroutes zijn hier gratis te downloaden. Ook via de VVV Utrecht kun je leuke wandel en fietsroutes vinden. Molenliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen in de landelijke database van molens.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.