Hoe kleine Colin Kyteman werd

Trompetmuziek en Utrecht zijn de laatste jaren onlosmakelijk verbonden aan Colin Benders, oftewel Kyteman. Kyteman en zijn orkest veroverde de afgelopen jaren de Nederlandse en internationale muziekfestivals. De trompetmuziek speelt daarin een centrale rol. 

Maar voordat Kyteman zo’n bekende artiest werd, gingen er jaren van oefening aan vooraf. De Utrechtse blaasinstrumentenverkoper Jan Slot kan zich nog goed herinneren hoe kleine Colin voor het eerst bij hem langs kwam in de winkel.

 

Het resultaat mag er na al die jaren zijn, want de muziek is werkelijk prachtig. Zoals bijvoorbeeld het lied Sorry zoals Kyteman dat in het Utrechtse Tivoli speelde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.