Komt die berg er nog?

Die berg komt erTwee jaar geleden werd Thijs Zonneveld voor gek verklaard toen hij zijn plannen voor een berg in Nederland bekend maakte. Hij noemde het destijds zelf een ‘belachelijk idee’, maar hij is nog steeds vastberaden om zijn droom te verwezenlijken.

Op dit moment wordt er druk gewerkt aan het ontwikkelen van een prototype van de berg, onder de naam Project Basecamp. Door middel van dit project moet uiteindelijk gekeken worden of een berg in Nederland nou echt haalbaar is. Zonneveld is nog steeds vol vertrouwen over de mogelijke komst van de berg al erkent hij dat het niet makkelijk zal worden om voldoende geld binnen te halen voor het project. ‘Het is zeker in de huidige economische tijd heel lastig om voldoende bedrijven warm te maken voor onze plannen. Maar we denken liever in mogelijkheden dan in obstakels.’

Het prototype van de berg moet ongeveer vijftig meter hoog worden. Het is nog niet duidelijk waar deze ‘kleine berg’ gebouwd zal worden, maar de gemeente Almere is volgens Zonneveld al erg ge├â┬»nteresseerd in het plan.

Het volledige interview met Thijs Zonneveld:
http://www.youtube.com/watch?v=UvFdDvhHkf8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.