Syrious mission: zingen met vluchtelingen uit Syrië

Een vluchtelingenkamp is een nare plek. Met Syrious Mission gaan Nederlandse artiesten naar een vluchtelingenkamp in Jordanië. Daar proberen ze weer een lach op de gezichten van de Syrische kinderen te krijgen. 

Bron: volkskrant.nl
Een kind in een vluchtelingenkamp

Op 12 april vind het benefietconcert plaats. Vele artiesten komen samen om geld op te halen voor Syrious Mission. Op 12 april kun je voor vijf euro het project komen ondersteunen.

In samenwerking met UNICEF gaat eind april een groep creatieve musici naar Jordanië. In de vluchtelingenkampen geven ze workshops aan kinderen, waardoor ze hen helpen hun verhaal op een creatieve manier te delen met de buitenwereld.

Voor veel kinderen lijkt het leven in een vluchtelingenkamp uitzichtloos. Door hun emoties in de muziek te stoppen, kunnen ze hun ellendige situatie even vergeten.

De volledige opbrengst van het benefiet voor Syrious Mission komt ten goede aan het project.

Siebe Palmen zal ook aanwezig zijn op het benefietconcert. Hij is een zanger en tekstschrijver uit Utrecht en heeft sinds een paar maanden zijn eigen muziekschool opgezet. Wil je meer weten over zijn redenen om mee te doen aan het benefiet? Hou dan onze uitzendingen in de gaten.

Wil je zelf een bijdrage leveren aan het project door bijvoorbeeld de PR te verzorgen of  een artistieke bijdrage te leveren? Kijk dan hier.

Siebe Palmen live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.