And the winner is..

het gale gat Na een jaar wachten was het dan eindelijk zo ver. De verkiezing van boerderij van het jaar 2013. Landschap Erfgoed Utrecht en de Boerderij Stichting Utrecht vierde dit jaar het jaar van de Boerderij. Na een strenge selectieronde bleven er vier boerderijen over in de strijd. Hoeve Ravenstein te Baarn, Boerderij De Haan te Benschop, Boerderij Warsenhoeck te Nieuwegein en het Gagelgat in Soest. Benieuwd wie er van deze vier op 26 september gekroond werd tot boerderij van het jaar 2013 ? Kijk dan snel het filmpje. 

 

http://www.youtube.com/watch?v=6M4HM7QacH8

Binnenkort gaan wij van CampusTalk op bezoek bij de winnende boerderij het Gagelgat in Soest. De winnaar van de verkiezing geeft ons dan een kijkje in de stal en op het erf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.