Utrechter beleeft ‘Miljonairs Experience’

Bron: misspublicity
Bron: misspublicity

Miljonair zijn, wie droomt daar nou niet van? Miljoenenspel bedacht hier een oplossing voor door alle deelnemers een kans op deze droom te geven. De ‘Miljonairs Experience’ bleek zo’n groot succes te zijn, dat de loterij elke maand een dagje rijk zijn weg gaat geven. Afgelopen maand werd Utrechter Erik Nicolai samen met zijn vriendin Mignon voor een dag in de watten gelegd. 

 

 

 

 

Miljoenenspel heeft al tientallen Nederlanders de Miljonairs Experience laten proeven. De winnaars gaan eerst shoppen met een stylist in Amsterdam, waarna een lunch bij Jamie Oliver volgt. Vervolgens worden ze allemaal gevlogen met een helikopter naar Rotterdam. Hier staat hen nog meer shoppen te wachten. Het avondeten wordt verzorgt door Herman de Blijker’s visrestaurant. Ook mogen de winnaars daarna verschillende cocktails proeven. De onvergetelijke dag eindigt in een super de luxe vijf sterren hotel met jacuzzi in de slaapkamer!

De 30-jarige Erik Nicolai liet voor zijn ‘Experience’ al aan het AD weten zin in de verwen-dag te hebben. Hij zei het volgende erover ‘We gaan vliegen in een helikopter en genieten van een waanzinnig chique hotel. Het is heel speciaal dat we dit mogen meemaken.”

Bron: AD.nl
Bron: AD.nl

Na het dagje miljonair zijn reageerde Erik Nicolai erg enthousiast over de prijs. Hij moest alleen wel even slikken bij de outfits van stylist Thijs vertelde hij aan Dichtbij: ” “Toen ik de kleren zag die Thijs voor me had klaargelegd, dacht ik ‘no way’. Maar toen ik het aantrok, bleek het echt gaaf. Dat is het bijzondere van shoppen met een stylist, die haalt je uit je comfortzone.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.