Angstaanjagend hardlopen door Utrecht

Altijd al eens als spook, piraat, geraamte of duivel door de binnenstad van Utrecht willen hardlopen? Eind oktober kan het, tijdens de Halloween Run van Saucony en Run2Day.

De winkel van Run2Day in de Mariastraat wordt op zaterdag 26 oktober omgetoverd tot spookhuis waar de deelnemers  zich ter voorbereiding op het hardloopevenement kunnen laten schminken. Daarna zal vanaf 22.00u de run van zo’n 7.5 kilometer door Utrecht worden gelopen. Het hardlopen wordt afgewisseld met verschillende feesten die op de geïmproviseerde halloween-avond worden georganiseerd.

Halloween, het beroemde griezelfeest uit de Verenigde Staten, vindt jaarlijks plaats op 31 oktober. De laatste jaren worden ook in Nederland steeds meer feesten en activiteiten rondom het thema georganiseerd. Een bekend voorbeeld is de Halloween Fright Nights in pretpark Walibi Flevoland.

Lijkt het jou ook wel iets om al hardlopend en angstaanjagend verkleed Utrecht onveilig te maken? Deelname is gratis en je kunt je inschrijven via deze link.

3 gedachten over “Angstaanjagend hardlopen door Utrecht

 • 15 oktober, 2013 om 21:38
  Permalink

  Wat leuk verzonnen! Maar waarom is het niet op Halloween zelf?

 • 14 oktober, 2013 om 15:02
  Permalink

  Wat leuk! Keer wat anders dan die saaie hardloopwedstrijden. Eens kijken of ik me in ga schrijven!

 • 13 oktober, 2013 om 13:46
  Permalink

  Wat een grappig initiatief! Ik ga zelf naar Walibi Halloween Fright Nights en ben nu al een beetje aan het bibberen.. Ook al zijn het maar geschminkte mensen, toch kan ik me voorstellen dat onwetende bewoners van Utrecht zich rot schrikken als er een paar skeletten door de straat rennen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.