Beliebers in actie voor Justin Bieber

images (1)De 19-jarige popsensatie Justin Bieber is het afgelopen jaar meerdere malen negatief in het nieuws gekomen. Niet alleen drugs- en drankgebruik zorgden voor de nodige negativiteit, ook agressie tasten het imago van het kindersterretje aan. Tijd voor trouwe fans om hun popidool op te vrolijken.

Het zogeheten BFAATW-project (Beliebers From All Around The World) is georganiseerd door trouwe Bieber-fans (Believers) om hem weer op te vrolijken. In elk land vindt er een meeting van Beliebers plaats waarbij een filmpje wordt gemaakt. In dit filmpje wordt er voor de popsensatie gezongen, kaarsjes aangestoken en foto’s laten zien. Alle filmpjes worden samengebracht in 1 filmpje, die vervolgens naar Justin Bieber zelf gestuurd wordt. Dit zou hem moeten opvrolijken en laten zien dat zijn fans, ongeacht alle negativiteit, klaar voor hem staan.

In 2011 begonnen de negatieve roddels over Bieber eigenlijk al, nadat hij agressief werd tegen een fotograaf bij zijn 17de verjaardag. Toch zou de popster pas echt zijn ‘ontspoort’ na zijn break met Selena Gomez afgelopen januari. Niet alleen agressiviteit deed hem de kop, ook drugs- en alcoholgebruik kwam in het nieuws. Hij werd o.a. met een joint in zijn hand gespot.

hqdefault

De meetings van het BFAATW-project zouden in oktober plaatsvinden. De Beliebers benoemden de maand oktober als de zogeheten ‘Beliebers Month’. Toch lijken de meetings enige vertraging op te lopen. Zo heeft Nederland al besloten de meeting pas in november te laten plaatsvinden.

Inmiddels is Justin Bieber al iets positiever in het nieuws geweest. Door zijn nieuwe album ‘Heartbreaker’ kan Bieber zich goed uiten. Ook de fans zijn meer tevreden over hun idool. Elke maandag lanceert Bieber een nieuwe single van zijn album op ‘Music Monday’.

2 gedachten over “Beliebers in actie voor Justin Bieber

  • 4 november, 2013 om 13:05
    Permalink

    Blijft bizar hoe ver fans kunnen gaan voor hun idool…

  • 29 oktober, 2013 om 16:57
    Permalink

    Jammer dat Bieber steeds minder op een lesbienne gaat lijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.