Cinemum: lekker naar de bios met je baby

cinemum-1

Je hebt net een kind gekregen en eigenlijk wil je hem of haar nog liever niet achterlaten bij de oppas wanneer je naar de bioscoop wil. In Utrecht kan je daarom nu iedere tweede zondagochtend van de maand samen met jouw baby terecht voor de ‘Cinemum’.

 

Maar niet alleen de Cinemum is welkom, maar ook de Cinedad/Cinegrandpa/Cinefriend enzovoort. Zolang er maar een baby in het gezelschap is. In het volgende item vertellen oprichtsters Anouk Möller en Ane Ose over de Cinemum.

Benieuwd naar de Cinemum voorstellingen in Utrecht? Klik dan hier voor de agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.