‘Die trilpiemel? Hartstikke schattig’

Vibrators-008-1Dildo, cockring, penispomp, orgasmeballetje, buttplug. 
Schreeuw dit eens terwijl je aan tafel zit met je schoonouders en je zult merken dat er ander wordt gereageerd dan wanneer je ‘fiets, mantelpakje, koffiemok, theedoek’ had geroepen. Seksspeeltjes zijn raar. Seksspeeltjes zijn taboe. Toch zijn ze mateloos populair, als je de cijfers van de KamaSutrabeurs mag geloven. Maarliefst 82% van de Nederlanders zou iets spannends verborgen houden onder zijn of haar bed. Maar wat dan precies? 

Een beetje bibberend sta ik samen met mijn partner in crime voor de enorme winkel. De etalage liegt er niet om; paspoppen in sexy stoeipoezenpakjes liggen gedrapeerd over pantervellen. Om hen heen prijken tientallen felgekleurde, gestroomlijnde dildo’s. Al binnenstappend tuur ik ongemakkelijk om me heen om te controleren of niet toevallig de buurman langsfietst. Verder doe ik alsof dit dagelijkse kost voor me is.

De Miranda XXL blijkt een walhalla te zijn voor de Nederlandse bedavonturier. Niks geen ellenlange rijen met zwepen, pornofilms en tepelklemmen. Seksspeeltjes kunnen ook heel lieflijk en beschaafd zijn. We drinken een koffietje en dan leidt Petra van Engelen, bedrijfsleider van de Miranda, ons rond. Hoewel zij heel duidelijk is ‘seks is iets heel gewoons, ieder mens mag er toch van genieten?’ kunnen wij een ‘gadverdamme’ en ‘jezus wat raar’ zo nu en dan niet onderdrukken. Maar geef me eens ongelijk: Een pikzwarte buttplug met een diameter van vijftien centimeter is niet iets wat ik dagelijks aanschouw.

Ik snuffel een uurtje rond in de shop en besluit dat ik, net als Petra, vind dat dit alles heel gewoon en leuk en normaal is. Die trilpiemel, hartstikke schattig. En die orgasmeballetjes die je partner met een afstaandsbediening kan besturen, ook heel leuk. Zelfs de felroze elfjeshakken in maat 45 worden geaccepteerd. Het enige waar ik nog steeds vol ongeloof naar tuur is de SM-hoek. Zwepen, hondenriemen, bondagesets, nou nee. Volgens Petra is dat een hele aparte takt van de sekswereld. ‘Enkel extreme types doen aan dat soort gemeenschap’. Dat geloof ik. Ik zie mezelf gewoon niet genieten van zweepslagen terwijl ik aan één been aan het plafond bungel.

Petra haakt in op mijn onbegrip. ‘Er lopen hier genoeg mensen rond die denken van bepaalde dingen ‘o my goood’, maar weetje, er is overal een markt voor. Iedereen vind wat anders lekker. De ene houdt van zacht en zoet, zoals plagen met veertjes en zachte trillingen. De ander houdt van hard en weer een ander houdt van echt heel hard. Wij hebben hier voor ieder wat wils’.

Ze heeft natuurlijk helemaal gelijk. Ik vraag me over het algemeen ook nooit af waarom mijn huisgenoot van pindakaas met jam op zijn brood houdt, terwijl ik het liever bij gewoon jam houd.

Wel blijft het raar dat niemand over slaapkamerbezigheden praat. Dat het een beetje privé is, oké. Maar seks is toch ook heel leuk? En voor sommigen blijkbaar helemaal als er een felgroene, trillende dolfijnendildo aan te pas komt. Waarom mag dan niet de hele vriendenkring weten dat die dolfijn het écht goed doet? Sharing is caring, toch?

Luttele uurtjes later verlaten mijn partner en ik met opgeheven hoofd de Miranda XXL. Buiten spreken we nog even uitvoerig ons seksleven door. Volgende week gaan we hier weer gewoon even langs om koffie te drinken. En om nog eens goed naar die paarse neppiemel te kijken, misschien.

Een gedachte over “‘Die trilpiemel? Hartstikke schattig’

  • 21 april, 2020 om 19:55
    Permalink

    Voor veel mensen is de standaard (vanille) seks gek genoeg. Om daar een speeltje bij te hebben is voor bijna n iemand een probleem, maar echt bdsm en dergelijk? Die groep is inderdaad heel erg klein. Ondanks Fifthy Shades zijn er weinig vrouwen die naast een man willen liggen die er plezier in schept haar pijn te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.